Kultura

Petak, 13.07.2012.

11:31

Povratak Kjua u Bond serijal

U filmu “Skyfall”, 23. po redu filmskoj avanturi Džejmsa Bonda, veliki povratak u Bond franšizu imati lik Kju, koga tumači glumac Ben Višo.

Izvor: B92

Default images

Višo je tako postao četvrti glumac koji igra Bondovog majstora za hi-tech sprave, poznatog kao Kju. U ovoj ulozi prvi put se pojavio glumac Piter Burton u filmu “Doktor No”, dok su Kjua kasnije igrali Dezmond Levelin (u 17 naslova u periodu od 1963. do 1999. godine) i Džon  Kliz ( koji se prvo pojavio kao Kjuov asistent u filmu “Svet nije dovoljan” i kasnije je unapređen u Kjua u filmu “Umri drugi dan”). 

Producenti filma Majkl Dž. Vilson i Barbara Brokoli su izjavili: “Veoma je uzbudljivo najaviti povratak Kjua u filmu “Skyfall”, koga će igrati neverovatno talentovani Ben Višo. Presrećni smo što se ovaj voljeni lik vratio u serijal”.

Danijel Krejg se vraća kao legendarni britanski tajni agent, u najvećoj filmskoj franšizi svih vremena. U ovom filmu Bondova lojalnost M biće pred velikim iskušenjima, kada se njena prošlost bude vratila da je progoni. MI6 biće napadnut i 007 mora uništiti pretnje, bez obzira na cenu i ličnu žrtvu.



Režiju filma “Skyfall” potpisuje Sem Mendes, dok se pored Danijela Krejga u filmu pojavljuju i Džudi Denč, Rejf Fajns, Naomi Heris i Havijer Bardem. Film “Skyfall” će se u našim bioskopima naći od 1. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: