Kultura

Sreda, 31.08.2016.

11:47

"Opasne mame" opsedaju bioskope

Šta se dešava kada mame za primer potpuno izmene svoje navike i postanu opasnije?

Izvor: B92

Odgovor na ovo pitanje saznajte na još jednom Ladies night događaju u u bioskopima Cineplexx Delta City i UŠĆE Shopping Center uz prikazivanje filma „ Opasne mame “, koji je zakazan za sutra , 1 . septembar , sa početkom u 20 časova.

Sve mame koje se odluče da pogledaju ovu simpatičnu komediju, očekuje na poklon primerak magazina Lisa lepa & srećna uz svaku kupljenu ulaznicu, kao i pokloni iznenađenja koje su pripremili brend Converse , frizerski saloni Češalj i makaze i lanac restorana Boutique .

Ejmi Mičel stavlja svoju porodicu na prvo, drugo i treće mesto. Ona ima naizgled savršen život – dobar brak, natprosečnu decu, prelepu kuću, odličan izgled i zavidnu karijeru. Ali njen detinjasti muž, deca i njen šef je ne shvataju ozbiljno. Ona se stalno trudi da im udovolji ali ipak nikad nije dovoljno. Zahvaljujući alfa majkama u školi njene dece, koje je malo iznerviraju, Ejmi puca i postaje sasvim drugačija. Dobra Ejmi postaje opasna Ejmi jako brzo – i to ne sama. Ona odlučuje da udruži snage sa još dve preopterećene majke kako bi se oslobodile odgovornosti koje su im nametnute. Tako udružene upuštaju se u divlju, slobodnu avanturu potpuno netipičnu za majke, suprotstavljajući se predanim, savršenim mamama.

Ekipu opasni h mama u ovoj komediji predvodi Mila Kunis , a glavna podrška su joj Kristin Bel i Ketrin Han.

Karte za Ladies night i projekciju filma „ Opasne mame “ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: