Subota, 20.09.2014.

09:25

BG: Troje povređeno u saobraćajkama

U Bulevaru oslobođenja, kod Zvezdinog stadiona, sinoć je u saobraćajnom udesu povređena ženska osoba od približno 22 godine, izjavila je portparol Hitne pomoći.

Izvor: Tanjug

Default images

U Beogradu su još dve osobe zadobile povrede u saobraćajnim udesima.

Prema rečima Nade Macure, devojka je zadobila povrede više organa, nije gubila svest iako je imala i povredu glave, a odvežena je na dalje zbrinjavanje u Urgentni centar.

Na Cvetkovoj pijaci, kod okretnice autobusa 35, autobus je udario pešaka starog približno 65 godina, koji se žalio na bol u levom ramenu i posle zbrinjavanja odvežen je u Kliničko-bolnički centar Zvezdara, rekla je Macura.

U Tekeriškoj ulici na Voždovcu vozač, navodno u alkoholisanom stanju, udario je automobilom u banderu a sa tupom povredom glave odvežen je u Urgentni centar, kazala je ona.

Hitna pomoć imala je do jutros ukupno 111 intervencija, od čega 26 na javnom mestu.

Lekarsku pomoć tokom protekle noći tražili su uglavnom hronični bolesnici, a bilo je i slučajeva alkoholisanosti i sporadičnih tuča, rekla je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: