Kultura

Utorak, 08.05.2012.

12:00

Andre 3000 će biti Džimi Hendriks

Član grupe Outkast, Andre 3000 će glumiti legendarnog levorukog gitarskog virtuoza Džimija Hendriksa u novom holivudskom filmu koji će se zvati "All by my side".

Izvor: B92

Default images

Film "All by my side" će se usredsrediti na period Hendriksovog boravka u Engleskoj 1966-1967 kada je snimao album "'Are You Experienced?".

Scenario i režiju potpisuje Džon Ridli (John Ridley), projekat je u pripremnoj fazi, a snimanje bi trebalo da počne za tri sedmice u Dablilnu i Viklou trajaće ukupno šest nedelja.

Prema sanznanjima do kojih su novinari do sada došli u filmu bi trebalo da budu opisani događaji o tome kako je Hendrksa u jednom njujorškom klubu otkrila tadašnja devojka gitariste "Roling Stonsa" Kita Ričardsa. Ričards je nakon upoznavanja sa Hendriksom spojio njega i menadžera Česa Čendlera (Chas Chandler), koji je Džimija Hendriksa 1966. godine doveo u Englesku na snimanje albuma 'Are You Experienced?".

Ranije je bilo najavljivano da bi i glumica Hejli Atvel (Hayley Atwell) trebalo da glumi u ovom filmu, ali je za sada ulogu u filmu potvrdio samo Andre 3000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: