Ponedeljak, 01.09.2008.

16:27

Jezici za nezaposlene i studente

Škola stranih jezika IH Belgrade Syllabus nastavlja svoj poseban program kroz popust za studente I nezaposlene od 50%.

Izvor: B92

Default images

Nakon besplatnog kursa engleskog jezika za nezaposlene tokom jula, ova škola stranih jezika nastavlja program podrške ugroženim grupama organizovanjem posebnih programa za studente i nezaposlene na kojima se stiču veštine neophodne za praćenje nastave na engleskom jeziku i pripremu za buduće poslove.

Studenti svih fakulteta, viših škola i nezaposleni pohađaju ove programe sa čak 50% popusta. Prijavljivanje počinje 01. septembra na adresi www.ihbelgrade.co.rs.

Program podrške za studente i nezaposlene je kombinacija opšteg kursa engleskog jezika i specijalizovanog programa (prezentacije, CV, propratno pismo, intervjui za posao). Ovaj program se organizuje za sve nivoe i pokriva jedan jezički nivo prema Zajedničkom evropskom jezičkom okviru (CEF). Na kraju kursa polaže se ispit i dobija međunarodni IH sertifikat koji je visoko rangiran u celom svetu.

Program za studente i nezaposleneje kraći intenzivni program usmeren na razvijanje veština potrebnih za praćenje nastave i dobijanje posla. Na kraju ovog kursa dobija se IH sertifikat o pohađanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: