Subota, 15.09.2001.

18:40

IDENTIFIKOVAN JEDAN OD OTMICARA AVIONA

Izvor: B92

Default images
Jedan 27-godisnji Libanac identifikovan je kao jedan od 19 otmicara optuzenih od strane SAD za otmicu cetiri aviona u samoubilackim napadima u utorak u Njujorku i Vasingtonu, saopstili su u subotu izvori bezbednosti, javlja Rojters. Osumnjiceni je identifikovan kao Zijad Samir al-Dzarah, sunitski musliman iz sela al-Mardz u dolini Beka na istoku zemlje, 75 kilometara istocno od Bejruta. Prema istom izvoru, porodica je obavestena da je njihov sin poginuo u jednom od aviona, ali oni su odbili da razgovaraju sa novinarima. Prema izvorima bliskih porodici na koje se poziva Rojters, Dzarah je napustio Liban i otisao u Nemacku pre sedam godina da studira za pilota i nedavno im je poslao pismo u kojem kaze da je dobio stipendiju za Floridu za dalje studije, prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: