Život

Četvrtak, 29.09.2022.

12:33

Od obuke do posla za 30 dana: Besplatne akreditovane TEFL/TESOL obuke za predavače engleskog jezika

Program TEFL/TESOL obuke ima za cilj da se obučavanjem onih koji govore engleski jezik ili imaju želju da ga nauče, zaposle nezaposlena lica i promeni obrazovni status i životni standard siromašnih. Finansiran od strane evropskog centra za obrazovanje, projektom ce biti obuhvaćen akreditovani TEFL/TESOL kurs, neophodna literatura, kao i polaganje i izdavanje međunarodno priznatog sertifikata i licence za predavača engleskog jezika.

Izvor: B92

Od obuke do posla za 30 dana: Besplatne akreditovane TEFL/TESOL obuke za predavače engleskog jezika
Foto: Promo

Ovaj program je od velikog značaja zbog mogućnosti brzog zaposlenja u odnosu na druge poslove. Primljeni kandidat će nakon polaganja i dobijanja sertifikata dobiti titulu licencirani TEFL/TESOL predavač engleskog jezika i moći će da se bavi poslom predavanja engleskog jezika u više od 100 zemalja sveta i više od 10.000 škola. Ujedno će dobiti kontakte poslodavaca, pomoć i podršku prilikom zaposlenja i kompletan vodič o visini zarade u svakoj zemlji.

Gde će se održavati obuke?

Obuke će biti organizovane online, kao i u svim gradovima, školama, kulturnim i obrazovnim institucijama koje se budu uključile u ovaj program i omogućile nam dolazak i rad u učionici.

Zato pozivamo škole, nevladine organizacije, kulturne institucije, da se uključe u ovaj projekat i apliciraju za organizaciju ovih obuka.

Za koga su TEFL kursevi besplatni?

Pravo na besplatnu TEFL/TESOL obuku i izdavanje međunarodno priznatog sertifikata imaju sva lica koja govore engleski jezik na minimalnom B1/B2 nivou. Socijalno ugrožena lica ne plaćaju ništa dok ostala lica ne plaćaju obuku, ali su u obavezi da plate upisninu i sami finansiraju troškove polaganja ispita i izdavanje međunarodno priznatog sertifikata. Sve informacije potražite na website-u www.elroischool.com

Kriterijumi I način prijave

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Kriterijumi koje kandidati treba da ispune kako bi učestvovali u obuci za TEFL predavače:

- Da budu stariji od 18 godina

- Da imaju završenu srednju školu

- Da govore engleski jezik na minimalnom B1/B2 nivou

Prijaviti se možete pozivom na broj telefona

064/ 370 26 61 od 10:00 h do 17:00 h

slanjem podataka na viber-u: 063/11 11 032 (ime i prezime, sa naznakom za TEFL obuku i kontakt telefon)

ili popunjavanjem formulara na stranici http://www.elroischool.com/Besplatna%20priprema%20za%20polaganje%20TEFL%20ispita.htm

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: