Sreda, 09.09.2020.

09:27

Rusi objavili snimak: "Suhoj" presreće avione NATO

Televizija "Zvezda" objavila snimak ruskog lovca Su-27 koji presreće američke i švedske izviđačke avione iznad Baltičkog mora.

Izvor: Sputnjik

Rusi objavili snimak:
EPA/SERGEI ILNITSKY

Na snimcima iz pilotske kabine vidi se kako lovac leti pored strateškog izviđačkog aviona RC-135 američkog ratnog vazduhoplovstva i izviđačkog aviona švedskog vazduhoplovstva "Golfstrim", preneo je Sputnjik. .

U utorak je Nacionalni centar za kontrolu odbrane Rusije saopštio da je kontrola vazdušnog prostora iznad neutralnih voda Baltičkog mora primetila avione koji su se približavali državnoj granici Rusije i da je u cilju identifikacije aviona i očuvanja državne granice Rusije podignut avion Su-27 dežurnih snaga Baltičke flote.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: