Četvrtak, 20.03.2003.

21:45

Marović dobio pismo od Buša

Izvor: FoNet

Default images
Predsednik Srtbije i Crne Gore Svetozar Marović je danas primio američkog ambasadora u Beogradu Vilijama Montgomerija koji mu je uručio pismo predsednika DZordza Buša. Američki predsednik je, kako je saopšteno, čestitao Maroviću izbor za predsednika nove državne zajednice i izrazio spremnost SAD da "blisko saradjuju" sa Srbijom i Crnom Gorom. "Uzdamo se u Vas da obezbedite vodjstvo koje će ubrzati progres Vaše državne zajednice i prevazilaženje kritičnih prepreka kao što je saradnja s Medjunarodnim krivičnim tribunalom za bivšu Jugoslaviju i efikasna reforma vojske", pored ostalog je poručio Buš. "Srbija i Crna Gora, takodje, treba da odigraju ključnu ulogu kao regionalni partner u naporima da se pobedi terorizam i zaustavi širenje oružja za masovno uništavanje", stoji u Bušovom pismu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: