Nedelja, 26.11.2023.

13:51

Srbin sa poternice Interpola uhapšen u Tivtu

Policija u Tivtu uhapsila je N.L. (45) iz Srbije koji se nalazio na međunarodnoj poternici Interpola.

Izvor: Vijesti

Srbin sa poternice Interpola uhapšen u Tivtu
Foto: Profimedia

Uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja izvršeno 2016. godine, saopšteno je iz Uprave policije.

"NCB Interpol Podgorica je 24. novembra primio obaveštenje da se u jednom hotelu u Tivtu nalazi lice koje se potražuje na međunarodnom nivou", navodi se u saopštenju.

N. L. (45) je pokušao, kako su kazali iz crnogorske policije, da se sakrije u unutrašnjosti ovog objekta, a nakon toga je pokušao i bekstvo iz istog, međutim, u tome je sprečen i u noći između 24. i 25. novebra oko 02.35 časova.

"Kontrolisan je od strane policijskih službenika NCB Interpol-a Podgorica i Odeljenja bezbednosti Tivat u blizini pomenutog hotela u tom gradu.

Proverom je utvrđeno da je reč o osobi za kojom je, kako se navodi, NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu poternicu

"Lišen je slobode i priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici koji mu je odredio ekstradicioni pritvor", stoji u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: