Ponedeljak, 08.05.2023.

09:58

B92.net ispred "Vladislava Ribnikara": Nema roditelja, nema đaka FOTO

Srbija je i dalje u šoku posle masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je K. K. otvorio vatru i ubio devet osoba – osam đaka i radnika obezbeđenja.

Izvor: B92/D. P.

B92.net ispred
Foto: D. P./B92.net

Od danas su se svi đaci vratili u redovnu nastavu, sem u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je organizovan dnevni boravak.

B92.net je ispred škole na Vračaru i zatekli smo policiju, kao i saobraćajnu policiju, koja je raspoređena oko te obrazovne ustanove.

Kako nezvanično saznajemo, na ulazu za mlađe razrede samo dvoje ili troje dece iz cele škole došlo je danas u dnevni boravak.
Foto: D. P./B92.net
FotoFoto: D. P./B92.net
Nismo zatekli roditelje, kao ni đake.

Podsećanja radi, u Srbiji od danas od osam ujutru, od početka do kraja nastave, u svim školama u Srbiji biće prisutni policijski službenici koji će preventivno delovati. To je ranije danas rekao državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Danilo Stevandić.

On je, takođe, dodao da će MUP Srbije u toku godine zaposliti novih 1.200 policijskih službenika.
Foto: D. P./B92.net
Foto: D. P./B92.net
Foto: D. P./B92.net
Foto: D. P./B92.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: