Mediji: Pucnjava na granici; obračun automatskim oružjem VIDEO

Uznemirujuća scena zabeležena je večeras u Horgošu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.11.2022.

22:29

Mediji: Pucnjava na granici; obračun automatskim oružjem VIDEO

Na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko snimaka na kome se čuje pucnjava i vidi grupa naoružanih mladića koja šeta ulicama tog naselja nadomak granice sa Mađarskom, prenose mediji.

Na prvom snimku vidi se grupa od 15-ak mladića koja trči ulicom i sve vreme puca na drugu grupu koja beži niz ulicu. Vidi se i nekolicina meštana ispred prodavnice koji od šoka ne znaju na koju stranu da krenu.

Na drugom snimku - koji je zabeležila kamera sa jedne kuće - jasno se vidi nekoliko mladića sa kupuljačama koji prolaze ulicom sa automatskim oružjem u rukama?!

Grupa na trenutak zastaje da bi posle kraćeg dogovora nastavila dalje niz ulicu. Nekolicina njih nose kese u rukama, prenose domaći mediji.

Snimak je nastao danas nešto pre 18 sati.

Za sada nema podataka šta se tačno desilo i da li je neko povređen prilikom pucnjave. U međuvremenu se pojavio i novi snimak incidenta na kome se vidi kolona ljudi koju predvodi muškarac sa kapuljačom koji nosi automatsku pušku u rukama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: