Milo Đukanović je spreman

Crnogorski predsednik i lider opozicionog DPS-a Milo Đukanović smatra da je izvesno da će aktuelna vlada Zdravka Krivokapića 4. februara postati prošlost.

Izvor: B92

Petak, 28.01.2022.

11:40

Milo Đukanović je spreman
EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK

Đukanović je prisustvovao sednici Odbora DPS Glavnog grada, a u saopštenju te partije se navodi da je konstatovano da partijska reforma ima zadovoljavajuću dinamiku ali da je od izuzetne važnosti da taj proces bude završen na temeljan i kvalitetan način.

"Naglasio je da možemo biti ponosni na doprinos koji je u prethodnih 18 meseci DPS dao na polju demokratskog razvoja društva, te da smo uspeli da odbijemo napad velikosrpskog nacionalizma i sve vreme, i iz opozicije, na adekvatan način vodimo računa o državnim interesima", navodi se u saopštenju partije.

Đukanović je istakao i da je potrebno dovršiti proces reforme DPS-a kako bi se uspešno suočili sa izazovima koje partiju čekaju u narednom periodu i kako bi pokazali da su razumeli poruku koju su im birači poslali na izborima 30. avgusta.

Prema njegovom mišljenju, izvesno je da će vlada 4. februara postati prošlost.

Saopšteno je i da je konstatovano zadovoljstvo rezultatima koji su ostvareni na nivou Glavnog grada u prethodne četiri godine "što je najbolja legitimacija za predstojeći izborni ciklus u Podgorici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: