Ponedeljak, 14.06.2021.

06:50

AMSS: Oprez u vožnji zbog mogućih pljuskova tokom dana

Nastavlja se period promenljivog stanja kolovoza i uslova u kojima je vožnja teža, s obzirom na moguće povremeno jače pljuskove, kažu iz AMSS.

Izvor: Tanjug

AMSS: Oprez u vožnji zbog mogućih pljuskova tokom dana

Vidlijvost može biti smanjena zbog magle pored reka i planinskih prevoja, dok na putevima pored stenskih useka povremeni odroni mogu donositi opasnost za vreme vožnje zato i danas vozite pažljivije, smanjite brzinu i povećajte odstojanje između vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije - dobijenim u 05.15 časova, zadržavanja terenih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje:
GP Kelebija, tri sata.
GP Horgoš, tri nsata,
GP Batrovci, dva sata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: