U BiH podignuta optužnica protiv srpske starlete

Tužilaštvo BiH saopštilo da je podiglo optužnicu protiv Tijane Maksimović iz Beograda, koja se tereti za krivično delo međunarodnog navođenja na prostituciju.

Izvor: Beta

Četvrtak, 26.11.2020.

12:35

U BiH podignuta optužnica protiv srpske starlete
JanPietruszka/depositphotos/Ilustracija

Maksimović (28), starleta poznata kao Tijana Ajfon, tereti se da je krajem maja 2020, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G.S. i S.P, da radi pružanja seksualnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, na područje Bijeljine.

One su na privatnoj zabavi, pružale seksualne usluge za novčane iznose od po 500 evra.

Kako se navodi u optužnici, optužena je, zajedno sa tim osobama, 27. maja, u vreme trajanja pandemije Kovid-19, ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mestu Suho Polje u blizini Bijeljine.

Policija RS je prekinula održavanje zabave i uhapisla prisutne.

Optužena Maksimović se tereti da je sa umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dve osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično delo "medjunarodno navodjenje na prostituciju" iz Krivičnog zakona BiH.

Optužnica je prosleđena na potvrđivanje Sudu BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: