U selu kod Vršca pronađena mrtva beba

Hitna pomoć iz Vršca prijavila je policiji da je u selu Zagajica u jednoj kući konstatovana smrt bebe od mesec dana, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 21.09.2020.

09:45

U selu kod Vršca pronađena mrtva beba

Kako je rečeno, policija je po pozivu Hitne pomoći izašla na lice mesta, izvršila uviđaj i ustanovila da nije bilo tragova nasilja.

Trenutno je, kažu u MUP-u, telo na obdukciji i da će konačni sud o tome da li je smrt bila nasilna ili iz nehata dati Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Mediji su ranije preneli da je zamenik tužioca u Pančevu naložio obdukciju tela, koja je utvrdila da je smrt bebe nasilna i da je nastupila usled nasilnog mehaničkog ugušenja.

Na glavi bebe nema posebnih povreda, ali je obducent ipak utvrdio i izjasnio se da je smrt nasilna. O svemu je obavešten dežurnik zamenik Višeg javnog tužilaštva u Pančevu koji je naložio da mu se najnovija saznanja obducenta dostave, nakon čega će se dalje postupati.

Kako pišu mediji, otac deteta ima 28, a majka 17 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: