Nedelja, 29.03.2020.

16:28

Uhapšen sveštenik iz Srbije u Crnoj Gori

Policija u Budvi uhapsila je danas svešteno lice zbog kršenja privremene mere Ministarstva zdravlja o sprečavanju širenja koronavirusa.

Izvor: Tanjug

Uhapšen sveštenik iz Srbije u Crnoj Gori
Ilustracija: Depositphotos/ stevanovicigor

Merom je zabranjeno prisustvo vernika tokom služenja liturgije.

Kako je policija navela u saopštenju, za vreme služenja liturgije u manastiru je zatečeno 11 građana, prenosi portal RTCG.

Kako se navodi, policija je po nalogu nadležnog tužioca uhapsila svešteno lice G.B. (47) iz Srbije zbog sumnje da je počinio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti i on će biti priveden tom tužiocu na dalje postupanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: