"Protokol strog, ja sam ga zamolio i čovek je to učinio"

Beograd -- Odgovarajući na pitanja novinara, predsednik Srbije izjavio da se ruski predsednik, zbog protokola, nikada ne obraća građanima.

Izvor: Beta
Podeli
Tanjug, Dimitrije Goll
Tanjug, Dimitrije Goll

Protokol posete ruskog predsednika Vladimira Putina veoma je strog, prvi čovek Rusije se nikada nigde ne obraća građanima i to je razlog zbog kojeg on nije duže govorio okupljenima ispred Hrama Svetog Save u Beogradu.

"Njegov protokol je veoma strog i nikada nisu pristali da govori bilo gde, jer on to ne radi. I Putin je nedvosmisleno rekao, iako je bio oduševljen zbog dočeka. On voli da podeli emociju sa ljudima, a to je teško uz prevodioce. Ja sam ga zamolio, mimo protokola, da se pojavi pred ljudima, jer oni su zbog njega došli, da im kaže samo dve reči. I čovek je učinio to, i meni i tim ljudima", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Reagujući na komentare opozicije zbog toga što se Putin u četvrtak nije duže obratio građanima koji su ga čekali u Beogradu, Vučić je rekao da bi voleo da mu kažu bilo koje mesto na svetu gde je ruski predsednik to učinio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 184 idi na stranu