Beočin: Gorela stambena zgrada, nema povređenih

Jutros oko 6.45 buknuo je požar u jednoj stambenoj zgradi u Beočinu, u kojoj je živelo osam uglavnom socijalno ugroženih porodica, ali niko nije povređen.

Izvor: 021.rs

Petak, 30.11.2018.

09:42

Beočin: Gorela stambena zgrada, nema povređenih
screenshot

Na mesto požara u rekordnom roku je izašao veliki broj vatrogasnih vozila iz Beočina i Novog Sada i požar je brzo lokalizovan, tako da se nije proširio na susedne objekte.

Požar je zahvatio jedan stambeni objekat u blizini stadiona, a prema nezvaničnim informacijma, u njemu nema ljudi, jer su svi izašli na vreme. Reč je o staroj i trošnoj zgradi sa prizemljem i spratom.

Predsednik opštine Beočin Milan Milinković izjavio je da će svi stanari biti smešteni u opštinske stanove.

"To je privremeno, ali zbog toga što je zima ljudi, mogu ostati u opštinskim stanovima dok ne nađemo trajno rešenje, videćemo da li će to biti rekonstrukcija zgrade ili nešto drugo", izjavio je Milinković.

Da li je uzrok požara neispravna instalacija ili odžak, u šta sumnjaju stanari, utvrdiće dalja istraga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: