Četvrtak, 07.06.2018.

00:49

Skupština grada danas bira gradonačelnika Beograda

Sednica Skupštine grada Beograda na kojoj se biraju gradonačelnik, njegov zamenik i članovi Gradskog veća biće održana danas.

Izvor: Beta

Skupština grada danas bira gradonačelnika Beograda
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Odbornici će o njihovom izboru voditi objedinjenu raspravu.

Na sednici će biti zamenjeni mandati odbornika koji su između dve sednice podneli ostavku.

Beogradski odbor Srpske napredne stranke, koja je osvojila najviše glasova na izborima u martu, odlučio je da za gradonačelnika Beograda predloži hirurga i direktora Dečje bolnice u Tiršovoj Zorana Radojičića, koji je bio nosilac liste SNS-a, dok je za njegovog zamenika predložen Goran Vesić.

Za članove Gradskog veća predloženi su Dragomir Petronijević, Tanja Popović, Steva Marušić, Miloš Dangubić, Gavril Kovačević, Zoran Adamović, Elena Bilić, Filip Marjanović, Fadilj Eminović, Vojin Vučićević i Vladimir Jestratijević.

Sednica će početi u 10 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: