Vučić o Dikiću: Reč je o penzioneru... Čudan mi je dan...

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nema nikakve podatke o o navodnom hapšenju paravojne kriminalne grupe u Crnoj Gori.

Izvor: B92

Nedelja, 16.10.2016.

13:29

Vučić o Dikiću: Reč je o penzioneru... Čudan mi je dan...
Tanjug

Tu grupu, kako je objavljeno, predvodi bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, a Vučić je pritom ocenio da je "čudan dan" u kojem se to dešava.

"Mi nemamo nikakve podatke o tome, ministar policije Srbije me je obavestio. Reč je o čoveku koji je penzioner. Čudan mi je dan na koji se to dešava", rekao je Vučić novinarima u Vranjskoj Banji.

On je dodao da će "ostatak komentara" o tome dati sutra, "kad se izbori (u Crnoj Gori) završe", da ne bi uticao na njih.

Podgorička televizija "Pink M" je objavila da je u Crnoj Gori prošle noći "locirana i uhapšena" paravojna kriminalna grupa "od najmanje 15 osoba", koja je ušla u Crnu Goru i unela velike količine oružja i municije s ciljem da izazove oružane sukobe, "pa čak i likvidacije".

Pozivajući se na nezvanična saznanja "iz krugova" policije, TV "Pink M" je navela da tu grupu predvodi bivši šef Žandarmerije MUP Srbije Bratislav Dikić i da je grupa u Crnu Goru ušla "na osnovu dogovora s jednom političkom grupacijom", radi izazivanja oružanih sukoba "širom Crne Gore" tokom današnjih parlamentarnih izbora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: