Nedelja, 31.01.2016.

19:53

Jovanović: Spremni smo za razgovore sa DS

Lider LDP Čedomir Jovanović izjavio je da su LDP i SDS spremni da nastavi razgovore sa DS kako bi se dogovorili o najefikasnijem načinu nastupa na izborima.

Izvor: Beta

Jovanović: Spremni smo za razgovore sa DS
foto: Beta

"Naš savez će učiniti sve da već na narednom sastanku dođe do rešenja koje mora biti na osnovama zaključaka koje su prihvatile sve opozicione, proevropske stranke, obavezujući se da neće ni pre ni posle izbora sarađivati sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije", naveo je Jovanović u pisanoj izjavi.

Jovanović je dodao da su, nakon prvog sastanka, poruke sa današnjeg Glavnog odbora Demokratske stranke "doprinos politici međusobne saradnje u borbi za demokratsku Srbiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: