Hotel goreo, nepokretnu majku nosio sa 15. sprata

Angus Vilar, jedan od gostiju hotela u Dubaiju u kom je izbio požar, spasao se iz hotela u plamenu noseći nepokretnu majku na leđima sa 15. sprata.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.12.2015.

21:23

Default images
Foto: Tanjug

Požar je izbio u trenutku dok je Vilar sa svojom porodicom na 15. spratu hotela otvarao šampanjac iščekujući dolazak Nove godine.

Kako je rekao medijima, njegov otac je sa terase primetio vatru kako zahvata hotel, ali kada je to i saopštio, ostali članovi porodice mislili da je reč o šali.

Kada su shvatili da je požar zaista izbio u hotelu, krenuli su ka stepeništu i izlazu, a Vilar je svoju nepokretnu majku morao da ponese na leđima.

Veliki požar zahvatio je luksuzni hotel u centru u Dubaiju, u blizini centralnog mesta proslave Nove godine, gde se okupilo više stotina hiljada ljudi.

U požaru je povređeno više ljudi, 14 osoba je zadobilo lakše povrede, a jedna osoba je doživela srčani udar. Svi povređeni su zbrinuti.

Na fotografijama objavljenim na Tviteru vidi se veliki požar na hotelu „Adres“ u centru Dubaija koji inače ima pet zvezdica i visok je 302 metra. Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: