Sreda, 29.09.2010.

22:15

Tadić podržao SNSD

Predsednik Srbije Boris Tadić je dao podršku kandidatima Saveza nezavisnih socijaldemokrata na predstojećim izborima 3. oktobra u Bosni i Hercegovini.

Izvor: Tanjug

Default images

"Ovde sam da podržim Milorada Dodika, Nebojšu Radmanovića, Nikolu Špirića, Igora Radojičića, Dušanku Majkić", rekao je predsednik Tadić.

Na predizbornom skupu, koji je počeo himnom Srbije "Bože pravde" i "Moja republika" (himna RS) su se predstavili kandidati SNSD za najviše funkcije na predstojećim izborima.

Dodik će biti kandidat za predsednika Republike Srpke, Radmanović za člana predsedništva BiH, a ostili su kandidati za skupštine BiH i RS.

"Ovde sam da podržim svoje prijatelje koji najbolje vode Republiku Srpsku", kazao je Tadić.

On je naglasio "da sa Miloradom Dodikom već godinama povezuje naš narod, i da "zajedno investiraju u privredu, povezuju ekonomiju , grade mostove i škole".

"Građani RS imaju isti san kao građani Srbije kada dođu na školovanje u Beograd i Srbiju", kazao je predsednik Srbije i DS.

Tadić je na kraju govora SNSD-u poželeo pobedu na predstojećim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: