Petak, 12.07.2002.

20:54

Protest zaposlenih u pravosudju

Izvor: B92

Default images
Zaposleni u pravosudju protestovali su u petak ispred Vlade Srbije. Okupljeni su ponovili svoje zahteve da plate budu povecane za 100 odsto, odnosno do republickog proseka, a tome je pridodat zahtev i da minustar pravde Vladan Batic podnese ostavku zbog "katastrofalne situacije u pravosudju". Predsednica Sindikata zaposlenih u pravosudju Slavica Zivanovic za Radio B92 je rekla da im se niko iz Vlade Srbije nije obratio, a da zaposleni u pravosudju ne priznaju sporazum Vlade i predstavnika sindikata uprave postignut 9. jula, kada je dogovoreno da plate budu povecane do 32 odsto. “Njegos Potezica ne moze da predstavlja Sindikat zaposlenih u pravosudju, jer smo se mi od Sindikata uprave, koji on predvodi, odavno odvojili”, rekla je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: