M. MARKOVIC: NEMAM NIKAKVIH PRETENZIJA PREMA SPS

Izvor: B92

Sreda, 08.08.2001.

18:21

Default images
Predsednica Direkcije JUL Mira Markovic istakla je u sredu da nema politickih pretenzija prema Socijalistickoj partiji Srbije i da nije u sukobu sa Branislavom Ivkovicem. Ipak, ona je dodala da Ivkovic "i sam izgleda ucestvuje u kreiranju hajke o mojim namerama da 'preuzmem' SPS".

Mira Markovic je saopstila da nikada nije imala “nikakav konflikt niti sukob sa Branislavom Ivkovicem”. "Pa i pre cetiri dana intervenisao je kod sekretarice moga muza da se cujemo. Culi smo se, zalio mi se kako mu tesko padaju ovo dogadjaji i molio me da se vidimo", izjavila je Markovic. Odajuci priznanje Ivkovicu za njegovu brigu i solidarnost sa clanovima njene porodice pre i posle hapsenja njenog muza, Mira Markovic kaze:" Zato se cudim sto nije ustao u moju odbranu kada su poceli da mi pripisuju politicke aspiracije koje nemam". "Ali, na zalost, Branislav Ivkovic ne samo sto nije ustao u moju odbranu, vec i sam izgleda ucestvuje u kreiranju hajke o mojim namerama da 'preuzmem' SPS." "A, sto se tice mojih politickih pretenzija uopste i prema SPS, nemam ih. Informacije koje je neko uneo u rukovodstvo SPS, u pogledu mojih politickih namera je netacna, uznemirenost neopravdana, a mobilizacija za zastitu ugorzenosti Branislava Ivkovica od mojih politickih pretenzija je cista groteska", istice Mira Markovic u saopstenju za javnost koje prenosi FoNet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: