SRS: Konačna pobeda Nikolića

Aleksandar Vučić očekuje konačnu pobedu kandidata radikala Tomislava Nikolića u drugom krugu predsedničkih izbora.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.01.2008.

15:12

Default images

Prema preliminarnim rezultatima, Nikolić je dobio više od 1,61 milion glasova i to pokuzuje da građani Srbije žele promene, rekao je generalni sekretar Srpske radikalne stranke na konferenciji za novinare.

On smatra da će građani koji su glasali u nedelju za predsedničke kandidate Socijalističke partije Srbije i Nove Srbije, a koji žele promene, glasati u drugom krugu predsedničkih izbora za Nikolića, "bez obzira na to šta će reći njihove stranke".

Generalni sekretar SRS-a je naglasio da je, kada je reč o podršci Demokratske stranke Srbije nekom od dvojice predsedničkih kandidata, "ključno šta će reći građani a ne političari".

Ako je izbor predsednika DSS-a Vojislava Koštunice kandidat Boris Tadić, siguran sam da će veliki broj njegovih birača podržati Nikolić, rekao je Vučić.

On je naveo i da čeka odluku o podršci u drugom krugu izbora predsedničkog kandidata Nove Srbije Velimira Ilića " jer je on učestvovao na izborima a ne Koštunica".

Vučić je rekao da mu Ilić "liči na moralnog čoveka" i da je "uveren da nije satanista" i da zato neće podržati Tadića, podsetivši "da je Ilić do pre neki dan u kampanji govorio da je Tadić đavo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: