M. MARKOVIC: UREDBA JE OGLEDALO DRZAVE BEZ ZAKONA

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2001.

15:01

Default images
Mirjana Markovic, supruga bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica, izjavila je da je njena porodica "zrtva genocida medija" i da su "neustavni potezi usmereni ka izrucenju njenog supruga Haskom tribunalu", javlja SRNA, pozivajuci se na Rojters.

Markovic je u intervjuu za torinsku "Stampu" rekla da su potezi Vlade SR Jugoslavije na saradnji sa Haskim tribunalom "dokaz da u drzavi vise ne vlada zakon". Mira Markovic ocenila je da je "neustavan citav pravosudni sistem u SRJ, a ne samo Uredba o saradnji sa Tribunalom". "Uredba Vlade SRJ je ogledalo drzave bez zakona i dolazi od nezakonitog tela koje vodi ovu zemlju" - istakla je ona. Supruga Slobodana Milosevica rekla je da jugoslovenske vlasti korektno postupaju prema njenom suprugu, a o predsedniku SR Jugoslavije Vojslavu Kostunici je rekla da nije imala vremena da o njemu “formira misljenje kao licnosti, a jos manje kao o politicaru". Mira Markovic naglasila je da se "grdno vara svako ko misli da bi sudjenje Milosevicu resilo probleme na Balkanu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: