G17 Plus i SPS podržali odluku SPO, DS nije iznenadjen

Izvor: B92

Nedelja, 15.02.2004.

19:40

Default images

Odluku Glavnog odbora Srpskog pokreta obnove da udje u manjisku vladu u nedelju su podržali predstavnici G17 Plus i Socijalističke partije Srbije, dok je predstavnik liste Demokratske stranke Žarko Korać ocenio da to "nije iznenadjenje".

"Dobra je vest da su stvoreni preduslovi da Srbija dobije vladu, i očekujem da će to biti u sledeće dve nedelje,  kao i da će tom prilikom biti poštovana volja birača, a volja birača je da demokratske stranke formiraju vladu i da ih podrže što više demokratskih snaga", rekao je agenciji Beta potpredsednik G17 Plus Predrag Marković agenciji Beta.

Predsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je agenciji Beta da "odluka tri izborne liste predstavlja korak bliže formiranju Vlade Srbije".

Predsednik Socijaldemokratske unije Žarko Korać, koji je izabran za poslanika na listi DS-a izjavio je agenciji Beta da "nema nikakvog velikog iznenadjenja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: