Petak, 29.09.2000.

17:47

DOS ZATRAZIO SASTANAK SA PAVKOVICEM

Izvor: B92

Default images
Demokratska opozicija Srbije trazi od nacelnika Generalstaba Vojske Jugoslavije, general - pukovnika Nebojse Pavkovica da hitno primi njene predstavnike, koji bi ga upoznali sa cinjenicama o izbornoj kradji i argumentima koji to dokazuju. DOS u danasnjem pisanom zahtevu, upozorava Pavkovica da "veliko neslaganje ucesnika oko rezultata predsednickih izbora moze da dovede do posledica koje niko ne zeli", prenosi Beta. "Obracamo se Vama ne samo zbog institucije koju predstavljate, vec i zato sto od Vas ocekujemo da branite red i poredak u skladu sa Vasim ustavnim ovlascenjem, a i zato sto smo sigurni da je i za Vas volja naroda neprikosnovena", kaze se u pismu, koje je potpisao Zoran Djindjic. U delegaciji DOS bi trebalo da budu Vuk Obradovic, Dragan Veselinov i Milan St. Protic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: