DRASKOVIC: SPO BI MOGAO I NA PARLAMENTARNE IZBORE

Izvor: B92

Subota, 19.08.2000.

18:11

Default images
Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Draskovic nagovestio je da bi ta stranka mogla da ucestvuje i na predstojecim parlamentarnim izborima u SR Jugoslaviji. "Apel da SPO na saveznim izborima glasa za tudje liste razumemo kao poziv nasoj stranci da izadje na izbore, jer za tudje liste i programe ne mozemo glasati. Razmislicemo o tome", rekao je Draskovic u razgovoru za subotnje izdanje beogradskog "Blica".

Obrazlazuci izjavu Vuka Draskovica njegov savetnik Ognjen Pribicevic za B2-92 kaze da "to ne predstavlja nikakvu novinu". "Mi smo u poslednjih nekoliko meseci cesto isticali da ce na nas stav presudno uticati stav vladajucih crnogorskih partija. Kao sto znate G. Djukanovic je pre nekoliko dana pozvao glasace u Srbiji da glasaju za demokratsku opoziciju i samim tim su i oni svoj stav promenili u odnosu na ono sto su ranije govorili. U tom smislu, naravno u skladu sa odlukama glavnog odbora, mi smo takvu mogucnost dopustili i predsednistvo ce odluciti o tome da li ce SPO ucestvovati na saveznim izborima, ali to nece predstavljati neko veliko iznenadjenje", kaze Pribicevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: