Petak, 30.03.2018.

07:07

Početak raspusta, pa još praznici - sigurna gužva

Početak uskršnjeg školskog raspusta, a za mnoge i poslednji radni dan u ovoj nedelji pred nastupajuće praznike, doneće pojačan saobraćaj.

Izvor: Tanjug

Početak raspusta, pa još praznici - sigurna gužva
Foto: Getty Images

Osetno veći broj vozila očekuje na autoputevima, ali i na pojedinim graničnim prelazima sa Hrvatskom, Mađarskom, Bosnom i Herecegovinom i Crnom Gorom. Lepo vreme i suvi kolovozi doprinose dobroj prohodnosti puteva.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta. Pred praznik dolazi do formiranje dužih kolona vozila na ulaznim i izlaznim putničkim terminalima, uglavnom sa Madjarske i Hrvatske strane, kada zadržavanja postaju duža od uobičajenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: