Na Adi se postavlja zaštitna ograda

Javno preduzeće "Ada ciganlija" saopštilo je da je na levoj obali Savskog jezera kod Sudijskog tornja u toku postavljanje zaštitne ograde.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.05.2008.

16:52

Default images

Razlog je da bi se predupredili nesrećni slučajevi kojih je bilo proteklih godina. Dubina jezera oko Sudijskog tornja na pojedinim mestima dostiže i pet metara, zbog čega je kupanje zabranjeno i tokom sezone, a posetioci Ade koji ne poštuju zabranu i upozorenja dežurnih službi, kupajući se na tom mestu, sebe dovode u direktnu opasnost, precizira se u saopštenju.

Ovaj deo jezera namenjen je za održavanje takmičenja na vodi, zbog čega je neophodno da dubina bude veća, a pošto ne postoji postepeni nagib pri ulasku u vodu, kao na delovima koji su predviđeni za kupanje, jedini način ulaska u jezero jeste direktno skakanje.

U saopštenju se podseća da se poslednji incident sa fatalnim ishodom na tom mestu dogodio pre samo 12 dana, kada je nastradao maloletni D.M.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: