Utorak, 24.11.2020.

19:56

Novi komandant Kfora sastao se sa Hotijem

Kosovski premijer Avdulah Hoti primio je danas na uvodnom sastanku novog komandanta Kfora, general-majora Franka Federičija, prenosi Ekonomija Onlajn.

Izvor: Kosovo online

Novi komandant Kfora sastao se sa Hotijem
Epa/Efe Valdrin Xhemaj

Kako se navodi, premijer Hoti i general-major Federiči razgovarali su o opštoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu, koju su ocenili mirnom i stabilnom.

Kosovski premijer je, dodaje se, zahvalio novom komandantu Kfora na izvanrednom radu članova ove mirovne misije tokom 21 godine prisustva na Kosovu i izrazio spremnost vlade da nastavi međusobnu saradnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: