Janković Vučiću: Znate li da Albanci žive i u BG, NS, VA?

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Saša Janković nastavio je da ''postavlja pitanja'' vlastima u Pionirskom parku.

Izvor: Tanjug

Petak, 10.08.2018.

18:50

Janković Vučiću: Znate li da Albanci žive i u BG, NS, VA?
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

On je pitao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da li zna da Albanci žive i u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Užicu...

Janković je pitao zašto vlast ne ruši nelegalno, a ruši ono što je legalno, a prisutne policajce pitao je da li su videli predlog novih plata u javnom sektoru koji, kako tvrdi, predviđa da im se plate smanje za četvrtinu dok istovremeno plate narodnih poslanika treba da se povećaju sa 70.000 na 250.000 dinara.

Lider PSG je rekao da će svake nedelje biti sve više pitanja i da će park ispred Predsedništva jednom biti pun ljudi.

Tada će, kaže, čuvati Aleksandra Vučića, kako je ranije već govorio, da ''ne prođe'' kao Čaušesku, jer u Srbiji lideri treba da se smenjuju na demokratski način.

Dok je lider PSG postavljao pitanja, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM Simo Spasić istovremeno se obraćao preko megafona, a pristalice PSG-a su pokušale da ga zaklone transparentom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: