Stefanović: Policija na ulicama zbog Partizanove utakmice

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović demantovao je spekulacije o razlozima pojačanih mera bezbednosti u Beogradu.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2018.

21:35

Stefanović: Policija na ulicama zbog Partizanove utakmice
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

Kako kaže, policajci su na ulicama zbog košarkaške utakmice Partizan - Budućnost i apelovao je na građane da "ne šire dezinformacije"

Košarkaška utakmica između beogradskog i podgoričkog tima odigrana je u hali “Aleksandar Nikolić“.

Šef beogradskog odbora DS Balša Božović izjavio je nešto ranije da je na više od 30 odsto biračkih mesta u Beogradu bilo nepravilnosti i najavio je krivične prijave protiv "svakog lažnog glasa", kao i da se "ne pamti se ovakav pritisak na građane"

Božović je rekao i da ima informacije da je beogradska policijska brigada na najvišem stepenu pripravnosti, nakon čega je upitao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića zbog čega je to tako.

Izbornu noć pratite - OVDE.

Stefanović je nešto ranije poručio da će njegova stranka čestitati svima na eventualnom uspehu na lokalnim izborima. Ipak, on je rekao da je bilo nekih manjih nepravilnosti, kao i da se tokom kampanje videla "ogromna moć tajkuna" i da je lično svedočio pokušajima zastrašivanja ljudi.

"Videla se ta finansijska moć u medijima. Pokušali su da zastraše građane, da ih ubede da ne izađu, bila je i kampanja protiv predsednika republike", rekao je Stefanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: