CS:GO – GODSENT doveo dva nova igrača

Organizacija Godsent ponovo vrši promene u svom rosteru.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Subota, 23.12.2017.

13:40

CS:GO – GODSENT doveo dva nova igrača

Nakon razočaravajuče godine, švedska ekipa odlučila je da raskine ugovor sa dennisom, koji je pre samo par meseci došao iz fnatica, kao i znajdera koji je bio član ekipe godinu i po dana.

Dvojicu Šveđanina će zameniti mladi igrači hampus i Brollan, koji su takođe iz zemlje sa severa Evrope. Hampus je već igrao za GODSENT tokom WESG turnira, dok je Brollan još uvek nepoznat široj publici, mada je igrao čak i za fnatic u nekoliko navrata kao izmena.
Hampus je 19-godišnak, najčešće je u support ulozi, ima iskustva i u vođenju ekipe, a videćemo da li će istu ulogu imati i u novoj ekipi koju sada ionako sačinjavaju mladi igrači.

Brollan ima samo 15 godina, pa do sada nije imao vremena ni prilike da igra na velikoj sceni, ali će od sledeće godine moći da pokaže zašto je dobio poverenje Godsenta. Od poznatijih timova igrao je za Gatekeepers i passions, a zanimljivo da je igrao u ekipi zajedno sa Hampusom, što će im sigurno značiti. Igra entry ulogu, mada mu nije strano ni da koristi AWP, pa ćemo ga verovatno gledati kao sekundarnog snajperistu ekipe.

Organizacija GODSENT sada ima veoma mlad, perspektivan tim koji čine:

Joakim “disco doplan” Gidetun
Simon “twist” Eliasson
Fredrik “freddieb” Buo
Hampus “hampus” Poser
Ludvig “Brollan” Brolin

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: