Esports B92.net

Overwatch nagovestio novog heroja?

Retko prođe sedmica, a da se o Overwatchu ne načuje nešto novo.

Milan Janković klan rur
Podeli
foto: Blizzard
foto: Blizzard

Ove nedelje nam je Blizzard zagolicao maštu, putem članka koji pruža nove detalje o lunarnoj koloniji, zajedno sa serijom fotografija. U tim fotografijama vidimo prepisku Vinstona i naučnika koji rade u koloniji.

Sve ovo možda ukazuje da uskoro dobijamo novog heroja, koji je takođe genetski modifikovana gorila, odrasla na mesecu. Dok je Vinston razvio neverovatnu inteligenciju, ostali primati drugačije reaguju. U prepisci, načnici sve gorile porede sa neposlušnim tinejdžerima koji ne slušaju svoje staratelje. Što predstavlja veliku pretnju po koloniju.

U jednoj od poruka se spominje gorila, Hamond, koje nema već nedelju dana.

Pored imenovanja potencijalnog novog lika, u poruci su navedene i razlike između Vinstona i Hamonda. Ovaj drugi je opisan kao manji test subjekat, koji možda i ne bude tenk, kao Vinston. U drugoj poruci, naučnici pominju kako iz ventilacije dolaze čudni zvuci, što isto ukazuje da je Hamond manja genetski modifikovana gorila.

Dolazak 25. heroja u Overwatch je blizu. U intervijuu Džef Kaplan je naveo kako nas do kraja godine, tokom svakog meseca očekuje super sadržaj. Overwatch je posle lansiranja u igru dodao još tri heroja: Anna, Sombra i Orisa.

Overwatch

Počeo Overwatch League – najveći esport projekat do sada!

Od kako je pre više od godinu dana najavljena, Overwatch liga je prethodne noći konačno i zvanično počela. Nakon meseci spekulacija i najava, raznih informacija i misinformacija o ovom najambicioznijem do sada esport projektu, napokon smo imali priliku da ispratimo prve mečeve i na taj način potvrdimo – Overwatch liga je stigla!

Overwatch četvrtak 11.01. 14:15 Komentara: 1

Šta nam sve novo donosi Blizzard na Gamescomu?

Gamescom kreće sledeće nedelje, i na njemu tradicionalno dolazi Blizzard, gde nam obično otkriju puno novina koje možemo da očekujemo za njihove aktuelne naslove, pa će tako biti i ovoga puta.Klan RUR će biti na licu mesta da za vas izveštavamo o svim novinama.

Hearthstone četvrtak 17.08. 20:45 Komentara: 0

Overwatch: Doomfist prvi utisci

Doomfist je prošle nedelje konačno stigao na Overwatch PTR i tokom vikenda smo imali prilike da ga isprobamo i sa vama podelimo rane utiske o verovatno najiščekivanijem heroju do sada!

Overwatch ponedeljak 10.07. 18:10 Komentara: 0
strana 1 od 9 idi na stranu