Petak, 08.12.2017.

13:30

HotS: Nova Ranked sezona – prilika za “start od nule”

Uskoro nam stižu velike izmene na sam gejmplej, novi heroj i tona novih stvari! Naravno, Blizzard to voli da natempira i sa dolaskom nove sezone, ali ovog puta praktično nas čeka potpuno novi početak!

Izvor: Nikola Ranèiæ KLAN RUR

HotS: Nova Ranked sezona – prilika za “start od nule”

Za razliku od prethodnih sezona, gde su se pravile promene kao što su npr. map poll ili prelazak sa duo-que na solo-que, sa 2018 Ranked sezonom 1 stiže i vrlo bitna izmena – Performance-based matchmaking!

Nećete više moći da se vadite na stare fore. Nema više “jaoj ne mogu da izađem iz Golda cele sezone, kad su u mom timu sve noobovi”. Performance-based matchmaking prati vaš pojedinačni uspeh na kraju svake partije, za razliku od starog koji je radio po principu win/lose. Praktično svaki heroj ima neke parametre po kojim će se meriti vaš učinak, kako bi sistem lakše napravio razliku između “veoma skilovanog” i “prosečnog igrača”.

Da lakše shvatite o čemu se radi, daćemo vam mali primer. Normalno da se od Kerrigan ne očekuje da će imati veliki soak ili da će uzimati kampove po mapi. Dobar Kerrigan igrač je onaj koji uspešno napravi njen Crowd Control kombo, pa će se tako kod nje to najviše priritizovati. Dok npr. Illidan je taj koji treba da ima side-soak, da uzima kampove i da na kraju partije iznese neki prosečan damage. Normalno da će se on tretirati po drugačijim parametrima nego Kerrigan igrač.

No, ovo je tekst za novu sezonu, pa bi bio red i da je najavimo. Sedma po redu Ranked sezona počinje 12. decembra i završava se 6. marta. Kao i uvek potrebno je da se odigrate 10 placement mečeva da bi odredili rank na početku sezone. Nagrade su ostale iste što se tiče golda po divizijima, samo je naravno mount promenjen.

Elemental divlja svinja biće sjajan dodatak vašoj kolekciji.
Hero League portreti
Team League portreti
Srećno u novoj sezoni!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: