Aktuelno 30

10.05.2024.

13:43

Jedan od omiljenih evrovizijskih učesnika postao omražen zbog gafa sa Izraelkom: "Kakav idiot" VIDEO

Erupcija oduševljenja dogodila se sinoć u drugoj polufinalnoj večeri Pesme Evrovizije kada je na scenu izašao prošlogodišnji predstavnik Finske Kaarija, koji je bio zauzeo drugo mesto.

Izvor: B92.net

Jedan od omiljenih evrovizijskih učesnika postao omražen zbog gafa sa Izraelkom: "Kakav idiot" VIDEO
EPA-EFE/Ida Marie Odgaard DENMARK OUT

Podeli:

On se pojavio na sceni i otpevao deo svog hita "Cha Cha Cha" sa kojim je prošle godine osvojio drugo mesto. Publika je sa njim uglas pevala čuveni hit, a posle ovog nastupa su se usijale društvene mreže.

Međutim, ubrzo zatim usledio je veliki i neočekivani obrt. Naime, internetom se proširio snimak Kaarija kako pleše sa ovogodišnjom predstavnicom Izraela, Eden Golan. Na snimku njih dvoje zajedno plešu u bekstejdžu, a sama Eden se prva pohvalila videom, koji je, međutim, vrlo brzo obrisala.

"Kako je Kaarija izgubio sve svoje fanove za samo 5 sekundi", glasio je jedan od komentara. "Drago mi je što nisam njegov fan. Luzer", "Zbogom Kaarija. Kakav idiot", nizali su se komentari.

Nakon što je video reakcije obožavalaca Kaarija je pokušao da se izvini javnosti.

"Slučajno sam sreo predstavnicu Izraela na Pesmi Evrovizije i snimili su nas. Postavili su to na društvene mreže bez moje dozvole. Uprkos mojim zahtevima da ga uklone, nisu ga uklonili. Želeo bih da pojasnim i naglasim da video nije politička izjava ili bilo kakva podrška", poručio je Finac na društvenim mrežama.

Podsetimo, mnogi su tražili da Izrael bude izbačen iz ovog takmičenja zbog rata u Gazi, a u Malmeu su juče održani i propalestinski protesti. Na kraju se predstavnica Izraela plasirala u finale Pesme Evrovizije, iako su je zvižduci pratili od početka do kraja nastupa.

Podeli:

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: