Hronika 0

10.05.2024.

13:57

Uhapšen muškarac u Jagodini: Bežao od policije, pronađen pištolj i droga u stanu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su M. P. (1978) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Izvor: Tanjug

Uhapšen muškarac u Jagodini: Bežao od policije, pronađen pištolj i droga u stanu
Motortion Films/Shutterstock

Podeli:

On je, kako se sumnja, juče, na ulici kod sebe imao pištolj koji je bacio dok je bežao od policije koja je intervenisala po prijavi da sa jednim muškarcem za kojim se intenzivno traga narušava javni red i mir, saopštila je Policijska uprava Jagodina.

Policija je pronašla pištolj koji je bacio, a osumnjičenog je sustigla i uhapsila nedaleko odatle, u dvorištu jedne osnovne škole.

Pretresom stana M. P. pronađene su dve kesice sa manjom količinom materije za koju se sumnja da je amfetamin i 60 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će nakon veštačenja protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, navedeno je u saopštenju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Poznata ulica dobija novi naziv

Ako niški odbornici na sednici Skupštine u utorak, 21. maja usvoje predlog, Jadranska ulica kod Tvrđave u Nišu poneće naziv ulica Heroja sa Paštrika.

8:16

19.5.2024.

1 d

Podeli: