Hearthstone Adria Liga: Počinje septembarska sezona!

Takmičenje najboljih Hearthtone igrača na Balkanu se nastavlja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 01.09.2018.

10:40

Hearthstone Adria Liga: Počinje septembarska sezona!

Završen je i drugi ciklus u najvećoj regionalnoj Hearthstone ligi, VIP Adria League, i imamo šampiona avgusta, to je PeraHS, a pored njega društvo na završnom turniru će mu praviti i Djuka93, koji je sa njim igrao u finalu.

A za sve ostale zainteresovane, tu je novi mesec i nova prilika da osvojite fine nagrade i izborite plasman na završni plej-of turnir. U septembru nas očekuje čak 5 kvalifikacionih turnira svake subote, od kojih se prvi odigrava već sutra!

Kao i do sada, sve prijave su potpuno besplatne, a svaka visoka pozicija na subotnjim turnirima donosi poene, i na kraju meseca osmoro najboljih igra mesečni Top 8 turnir, gde se bore za lepe novčane nagrade i plasman na glavni plej-of događaj.

Raspored turnira u septembru možete videti ispod, a prijave za svaki od turnira su već otvorene, i prijavu možete obaviti na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: