Din Ajala: Pažljlvo pratimo situaciju sa Shudderwockom

Prvih dva dana nove ekspanzije je uvek veoma zabavno, ali izgleda da su ljudi već otkrili prvi pravi jaki špil, ili se bar tako čini.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 14.04.2018.

15:03

Din Ajala: Pažljlvo pratimo situaciju sa Shudderwockom

Izvor: Klan RUR

U pitanju je kombo Shaman koji koristi novu legendarnu kartu Shudderwock, kako bi napravio OTK (One Turn Kill) kombo u kome protivnika možete ubiti bukvalno sa 30 na 0hp.

Kombo radi tako što odigrate veoma specifičan set karata tokom partije, pre nego što možete da učinite OTK. Za kombo vam je potrebno da u toku partije odigrate Saronite Chain Gang, Lifedrinker i Murmuring Elemental + Grumble, i to je to, kombo je spreman!

Nakon toga jedan potez odigrate Murmuring Elemental i Shudderwock, što neće ubiti protivnika, ali će vam praktično osigurati da preživite još jedan krug i sledeći odigrate “milion” kopija Shudderwock za jednu manu, dok protivnik ne umre.

Kombo se čini poprilično čudnim i teškim za izvođenje, i Aggro špilovi ga ubijaju, ali svaki sporiji špil je laka meta za njega. Ipak, zbog njegove neinteraktivnosti i ogromnog broja animacija koje traju po nekoliko minuta, čitava Hearthstone zajednica se već žali i traži od Blizzarda da preuzme nešto po ovom pitanju, iako je prošlo tek dva dana od izlaska ekspanzije.

Kako ne bi izlgedalo da Blizzard ćuti na kritike igrača, Hearthstone dizajner Din Ajala se javio na tviteru i rekao da pažljivo prate celu situaciju, i da će nastaviti da prate nakon vikenda. Rekao je da čitaju sav feedback oko animacija, ali i načina kako se igra špil, i da žele da igrači nastave da daju komentare, kako bi znali koji su sve problemi.

Kakva su do sada vaša iskustvoa sa Shudderwock Shamanom?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: