CS:GO – Nexa briljira u novom timu

Srpski igrač nexa konačno prikazuje svoj puni potencijal.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Petak, 04.05.2018.

23:49

CS:GO – Nexa briljira u novom timu

Nexa je u Renegades otišao kao mlada zvezda i igrač koji će Renegades odvesti u blizu samog svetskog vrha. Međutim, nije se dobro snašao u novom okruženju, pa je nakon nekoliko meseci raskinuo ugovor sa timom.

Neko vreme je bio bez ekipe, a onda je okupio MANS NOT HOT sastav. Ekipa je počela da beleži odlične rezultate, a nedavno je sklopljen i ugovor sa organizacijom Imperial.

Od tada, nexa igra fantastičan Counter Strike, i gotovo uvek je najbolji igrač ekipe. U poslednjih 14 turnira na koliko je nastupao pod imenom Imperial, samo jednom je imao negativan HLTV rating, u kvalifikacijama za DreamHack Masters u Marseju.
Poslednji u nizu mečeva na kojima je naš nexa briljirao je na DreamHack Open Summer turniru. Pobedom nad GODSENT u finalu, Imperial se plasirao na DreamHack u Švedskoj.

Imperial je tim koji svakako može da učestvuje na jačim evropskim turnirima. Iako su mlad tim, već su plasirani na 21. poziciji HLTV rang liste, pa mogu početi da računaju i na pozivnice organizatora, što će im pomoći u proboju do vrha.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: