Srbija

Sreda, 25.10.2023.

10:30

Mali: "Pobedio sam Đilasa na sudu"; "Za 10 godina otvoreno 467 fabrika"

Poslanici Skupštine Srbije nastavili su danas rad raspravom o 186 amandmana koliko ih je podneto na Predlog budžeta za 2024. godinu.

Izvor: Tanjug, B92.net

Mali:
FOTO TANJUG/ STRAHINJA AÆIMOVIÆ/ bg

Po završetku rasprave o amandmanima na budžet očekuje ih rasprava u pojedinostima o ostalim zakonskim predlozima, među kojima je set medijskih zakona.

Odbor za kulturu i informisanje nije prihvatio nijedan od četiri predložena amandmana na Predlog zakona o izmeni Zakona o privremenom uređivanju načina naplate takse za javne medijske servise.

Takođe, nadležni Odbor nije prihvatio ni pet amandmana na Predlog zakona o dopuni Zakona o javnim medijskim servisima, dok su od ukupno podnetih 130 amandmana na Predlog zakona o elektronskim medijima prihvaćena dva amandmana.

Najviše amandmana je podneto na Predlog zakona o javnom informisanju i medijima – 237.

Više o jučerašnjoj sednici pročitajte ovde, a današnju sednicu pratite na našem LIVE blogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

19 h

Svet

Vraćaju se u Rusiju?

Američki proizvođač bezalkoholnih gaziranih pića Koka-kola, koji je 2022. napustio rusko tržište, podneo je u aprilu ove godine tri zahteva za registraciju svojih najpoznatijih brendova "Koka-kola", "Fanta" i "Sprajt" u Rusiji.

7:54

15.6.2024.

1 d

Podeli: