Antić i Grčić posetili TENT: Prioriteti EPS stabilna proizvodnja i briga o zaposlenima

Beograd -- Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike Srbije i Milorad Grčić, v. d. direktora JP EPS, sinoć su posetili zaposlene u TE "Nikola Tesla".

Izvor: B92
Podeli
Foto: EPS
Foto: EPS

Ministar je tom prilikom upoznat sa načinom organizacije rada u sistemu EPS-u tokom vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa, kojom je obezbeđen nesmetan proces proizvodnje i snabdevanja strujom, saopšteno je.

"Zaposleni su najveća vrednost EPS-a i briga o njima je na prvom mestu. Obezbedili smo sva zaštitna sredstva i strogo se pridržavamo mera kojima se štiti zdravlje radnika u ovom teškom vremenu borbe protiv korona virusa", istakao je Grčić.

On je dodao da EPS proizvodi dovoljno električne energije za potrebe Srbije i u ovom teškom vremenu.

"Stabilno snabdevamo strujom sve bolnice, domaćinstva, policiju, vojsku, skladišta hrane i medicinske opreme, prehrambene prodavnice, apoteke. Tako je bilo do sada, a tako će biti i ubuduće zahvaljujući odgovornim i stručnim inženjerima, rudarima, monterima, dispečerima i svim radnicima EPS-a", rekao je Grčić.

Antić je zahvalio svim zaposlenima na odgovornosti prema radu koju pokazuju i istakao da sistem "Elektroprivrede Srbije" stabilno radi i da je obezbeđeno pouzdano snabdevanje električnom energijom građana i privrede i u vreme vanrednog stanja, navedeno je u saopštenju.

Foto: EPS
Foto: EPS

strana 1 od 159 idi na stranu