CarGo predstavio biznis klasu: Posebno dugme za električne "jaguare"

Udruženje građana CarGo predstavilo je danas najnoviju biznis klasu.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 15.01.2020.

12:21

CarGo predstavio biznis klasu: Posebno dugme za električne
Foto: CarGo

Nju čini 100 najnovijih luksuznih limuzina među kojima se nalaze i električni "jaguari" I-Pace, koji je proglašen za automobil 2019. godine, saopšteno je iz tog udruženja.

"Svakog dana svi smo svedoci sve većeg zagađenja vazduha, a Beograd se čak našao na listi deset najzagađenijih gradova. Uvođenjem električnih automobila želimo da damo svoj doprinos smanjenju emisije štetnih gasova i da pomognemo da Beograd i Srbija budu zdravije mesto za život", kazao je Vučić na konferenciji za medije predstavljajući električnu flotu.

On je istakao da je CarGo poznat po novitetima i inovacijama i da pored električnih jaguara, CarGo flotu čini i veliki broj hibrida koji su ranije nabavljeni, a koji imaju malu potrošnju i inovativnu tehnologiju za smanjenje količine izduvnih gasova, navedeno je u saopštenju.

Vučić je naglasio da CarGo planira da još više investira i da će građani tek videti novitete, a da je nabavkom više od 150 automobila visoke kategorije napravljen ogroman iskorak za Beograd, saopšteno je.

Članovi će u aplikaciji imati posebno dugme za poručivanje vozila iz ove klase.

Cena će se razlikovati u zavisnosti od klase automobila, ali kako kaže Vučić, biće nešto više, ali ne previsoke.

"Svi koji koriste naše usluge mogu da očekuju drugačiji i luksuzniji osećaj", poručio je Vučić.

Za vozače će postojati određena pravila odnosno imaće poseban dres kod - nosiće crno odelo, kravatu, košulju, kao i bele rukavice.

Odgovarajući na pitanja novinara, Vučić je kazao da su vozila obezbeđena iz sopstvenih sredstava, kao i na lizing u saradnji sa velikim auto-kućama i kompanijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: