Objavljen tender za fabriku Bivoda

Agencija za privatizaciju Srbije objavila je tender za prodaju fabrike mineralne vode i sokova Bivoda iz Bujanovca.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 28.02.2009.

14:06

Default images

Kako se navodi na sajtu Agencije, uslov za učešće na tenderu je da se ponuđač bavi flaširanjem mineralne vode poslednje tri godine i da je ostvario prihod od četiri miliona evra u 2007. ili da je investitor sa prihodom od deset miliona evra u 2007. godini.

Rok za dostavljanje ponuda je 30. april, a pored otkupa prodajne dokumentacije po ceni od četiri hiljade evra, zainteresovani kupci moraće da dostave i bankarsku garanciju ili uplate depozit u iznosu od 50 hiljada evra.

Fabrika vode Bivoda, koja je ternutno u valasništvu kompanije Jumko iz Vranja, nalazi se u blizini Bujanovačke banje, oko 2,5 kilometra od Bujanovca i 13 kilometara od Vranja. Fabrika je počela da radi krajem 2000. godine, a poseduje punionicu od 18 hiljada litara vode na sat.

Bivoda ima dva eksploatacionoa bunara, dubine 200 i 60 metara u fabričkom krugu, čiji su kapaciteti četiri, odnosno šest litara vode u sekundi.

Prema podacima Agencije za privredne registre, Bivoda je u 2007. godini imala profit od 3,8 miliona dinara, na osnovu prihoda od 261 miliona dinara. Fabrika je na kraju 2007. imala 105 zaposlenih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: