Region

Utorak, 15.09.2020.

09:06

Rajaner odustaje od baze u Zadru, vraća novac putnicima

Irska niskotarifna kompanija Rajaner saopštila je da otkazuje uspostavljanje planirane baze u u Zadru zbog ograničenja putovanja koja su uvele hrvatske vlasti.

Izvor: Tanjug

Rajaner odustaje od baze u Zadru, vraća novac putnicima
Foto: Epa/ARMANDO BABANI

Uspostavljanje baze, kojom je u ime Rajanera trebalo da rukovodi kompanija Lauda, odloženo je do leta 2021. godine, prenosi portal Seebiz.

"Rajaner žali što će ta odluka rezultirati nizom otkazanih letova. Svi pogođeni putnici danas su primili obaveštenja elektronskom poštom o tim otkazivanjima letova. Pogođeni putnici moći će da biraju između punog povraćaja ili putnog kredita koji će se moći iskoristiti na letovima Rajanera u sledećih 12 meseci", kažu u avio-kompaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Podeli: