Region

Nedelja, 04.08.2019.

09:57

Nema ko da vozi autobuse: 30 vozača gradskog prevoza otišlo u isto vreme na bolovanje

Umesto uz Savu i radove, vozači zagrebačkog javnog prevoznika ZET sledeća dva meseca voziće uz dubrovačko more.

Izvor: Poslovni dnevnik

Nema ko da vozi autobuse: 30 vozača gradskog prevoza otišlo u isto vreme na bolovanje
FOTO: Depositphotos, BiancoBlue

Čak 30 vozača autobusa dubrovačkog javnog prevoza iznenada je otišlo na bolovanje, pa je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uskočio u pomoć kolegi iz Dubrovnika i poslao mu 12 ZET-ovih.

"Za mene lično to znači jedno lepo iskustvo, dobro iskustvo, mislim da ću se snaći, kao i moji kolege zato jer mi vrlo profesionalno i odgovorno shvatamo posao koji obavljamo bilo na kojoj lokaciji. Da li je to Zagreb, okolina ili bilo koji deo Hrvatske", govori za RTL Danas Josip Poljak vozač autobusa ZET-a.

Tokom sezoni kolegama će pomagati njih 12-orica, a imaju smeštaj i tri obroka koji plaća grad Dubrovnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Svet

Uvode novu novčanicu: Inflacija uzima danak

Zbog dramatičnog skoka inflacije u Argentini poslednjih meseci vlada u Buenos Ajresu povećala je veličinu svoje najveće novčanice u opticaju sa 5.000 na 10.000 pezosa, koja vredi oko 10 dolara.

14:39

9.5.2024.

1 d

Podeli: